top of page

Behandlinger

Fysiurgisk massage

Hvordan kan fysiurgisk massage hjælpe dig?

Massage er en af menneskets ældste behandlingsformer, der stadig anvendes aktivt den dag i dag.

Dette gør sig blandt andet gældende på grund af massagens både forebyggende og afspændende virkninger. Fysiurgisk massage har et væld af gavnlige effekter på kroppen.

En fysiurgisk massage er afstressende, og den bevirker, at kroppen kan udskille ophobede affaldsstoffer. Fysiurgisk massage afhjælper muskulære problemer, og plejer kroppens velvære.

Med en afspændende fysiurgisk massage, er du altså bedre klædt på til at tackle dagligdagens udfordringer.

Af gavnlige virkninger ved fysiurgisk massage kan blandt andet nævnes:

·         Nedbryder affaldsstoffer i kroppen

·         Fjerner spændinger

·         Modvirker stress

·         Fjerner spændingshovedpine

·         Smidiggør musklerne

·         Stimulerer blodcirkulationen samt nerve- og lymfesystemet

Hvordan foregår en Fysiurgisk massage

På klinikken brænder jeg for massage, og jeg ved, hvor hurtigt den rigtige massage har en positiv effekt på muskulaturen. Massage er den hyppigst brugte behandlingsform, når det kommer til at afhjælpe skader på muskulaturen.

En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for behandleren at tilpasse massagen til den enkelte klient og dens problemer.

Om fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform, det tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller store krav til behandlerens viden omkring musklernes og knoglernes placering. Massagen virker smertelindrende på ømme og skadede muskler og aktiverer kroppens eget immunforsvar.  Herved får kroppen lettere ved at udskille affaldsstofferne, hvilket medfører større bevægelighed i muskler og led. Fysiurgisk massage øger desuden det psykiske velbefindende ved bl.a. at reducere spændinger og træthed.

 

Behandlinger

En behandling hos mig, tager altid udgangspunkt i en samtale med klienten, hvor personens ønsker og behov bliver afdækket. Herefter danner jeg mig et overblik over, hvilke problemstillinger og hvilke behandling der vil være bedst for den enkelte persons problemer. Jeg bruger ofte et mix af forskellige behandlingsformer for at sikre den bedst mulige behandling. De fleste vil opleve en virkning efter første behandling, men det skal forventes at der kan gå ca. 3 behandlinger, hvis det drejer sig om et længerevarende problem.

Organ massage

Er en blid og dybdegående massage af selve maveregionen, en blid form for afspænding der reducerer og afbalancerer spændinger i vævet, der er relateret til kroppens organer - mave, tyk- og tyndtarm, galdeblære, lever osv.

 

 

Bindevævs massage 

Bindevævsmassage er en dybdegående behandlingsform, som hjælper dig med at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet. Bindevævsmassage vil give dig øget blodcirkulation, løsne affaldsstofferne samt transportere dem ud af systemet. Bindevævsmassagen bevirker, at muskulaturen kan slappe af og dermed få tilført den nødvendige næring.

Jeg bruger ofte bindevævsmassagen som supplement til andre behandlingsformer, men den kan også bruges som den primære behandling med stor gavnlig effekt.

Graviditetsbehandling

 

Massage og træning/yoga.

 

Nu tilbyder vi en pakkeløsning for gravide, som både indeholder massage samt træning/yoga.

 

Massagen foregår på en speciel graviditetspude med plads til din gravide mave. Der er i behandlingen fokus på de problemområder som oftest ses hos gravide, men der tages, som ved alle andre behandlinger, altid udgangspunkt i de ønsker og problemstillinger som du oplever.

Træning/yoga er sammensatte træningsøvelser som er tilrettelagt med specielt hensyn til din gravide krop og med opmærksomhed på vejrtrækningen.

Der er særlig fokus på bækken, ben og fødder og den ekstra belastning der kommer under en graviditet.

Du får vejledning i udførelsen af øvelserne, samt forslag til øvelser til hjemme brug.

Vi taler om vigtigheden af, at du som gravid gør kroppen stærk og smidig for at mindske gener under din graviditet, samt at forberede dig til fødslen.

 

                                                     

Kontakt mig for nærmere oplysninger, på 29 91 92 50

 

bottom of page